Bildarkiv

BILDARKIV

Foto-Mike´s bildarkiv innehåller över 100 000 bilder, de flesta bilderna är travrelaterade, men även nyhetsbilder och övriga sportbilder finns i arkivet.


Är du kund hos Foto-Mike loggar du in med dina användaruppgifter för att kunna köpa och ladda ner bilder.

Är du inte kund använder du sökfunktionen för att söka efter bilder eller klickar på en bild i det rullande bildspelet för att se de senast uppladdade bilderna.


Kontakta oss för beställning av produkter eller bilder, du kan även läsa mer under "Produkter" i menyn.Eftersom vi vet att detta inte efterföljs vill vi en engång poängtera:


Bilderna i bildarkivet är skyddade av upphovsrättslagen och att ladda ner bilder privat eller att använda dem utan fotografens tillåtelse är förbjudet. All kopiering och användning av bilder utan vårt medgivande kommer att BEIVRAS. Detta gäller även vid publicering av bilder på internet och sociala medier.Klicka här för att komma till bildarkivet.

Om Foto-Mike AB


Foto-Mike AB är ett fotoföretag som förmedlar nyhetsservice med inriktningen sportfoto främst, med specialitet travsport.


Foto-Mike har ett samarbete med ALN gällande bilder från stortravet. Det betyder att när du kommit hem från travet kan du kolla in bilderna i ALN´s arkiv.


Men det går fortfarande att beställa Foto-Mike´s produkter.


Vi bevakar stortrav på Romme och Rättvik och ponnytrav på Solvalla, Romme, Örebro, Rättvik, Eskilstuna, Gävle och Lindesberg. Även en del V75-dagar och storlopp som Elitloppet och Prix´d Amerique bevakas.


Vi förser facktidningar med bilder från travtävlingar, bland annat till Travronden.


Även andra fotograferingar och uppdrag kan utföras.

Live Romme 25/10 - 11:00

Följ ponnytravtävlingarna live från Romme via länken nedan. Första start 11:00. 
--->LIVESÄNDNING<---

Kommande fotoevenemang

24/10 Rättvik - Trav - Foto
25/10 Romme - Ponnytrav - Foto & Video - LIVE
27/10 Romme - Trav - Foto

Följ oss på sociala medier

Copyright © All Rights Reserved