Lopparkiv

LOPPARKIV

Sedan år 2008 filmas även lopp under ponnytravtävlingar av Foto-Mike. Efter tävlingsdagen arkiveras loppen i lopparkiv. Loppen som finns i arkiven går även att beställa på DVD, kontakta oss för beställning eller läs mer under "Produkter" i menyn. Filmerna som visas på webben är kraftigt komprimerade och i sämre kvalité än filmerna som finns att köpa på DVD. På DVD-filmerna läggs även prisutdelning med.

 

 

OBS! Det är inte tillåtet att ladda ner filmerna eller använda de på någon annan sida. Missbruk BEIVRAS!

 

 

 

Välj vilken tävlingdag du vill se lopp från:

 

 

 

 

Om Foto-Mike AB

 

Foto-Mike AB är ett fotoföretag som förmedlar nyhetsservice med inriktningen sportfoto främst, med specialitet travsport.

 

Foto-Mike har ett samarbete med ALN gällande bilder från stortravet. Det betyder att när du kommit hem från travet kan du kolla in bilderna i ALN´s arkiv.

 

Men det går fortfarande att beställa Foto-Mike´s produkter.

 

Vi bevakar stortrav på Romme och Rättvik och ponnytrav på Solvalla, Romme, Örebro, Rättvik, Eskilstuna, Gävle och Lindesberg. Även en del V75-dagar och storlopp som Elitloppet och Prix´d Amerique bevakas.

 

Vi förser facktidningar med bilder från travtävlingar, bland annat till Travronden.

 

Även andra fotograferingar och uppdrag kan utföras.

Välkommen till Foto-Mike AB!

Foto-Mike AB är ett fotoföretag som förmedlar nyhetsservice med inriktningen sportfoto främst, med specialitet travsport.

Kommande fotoevenemang

30/10 Rättvik - Trav - Foto

3/11 Romme - Trav - Foto

9/11 Romme - Trav - Foto

Följ oss på sociala medier

Copyright © All Rights Reserved